Om oss

Vi städar Miljövänligt i Europas grönaste stad!

070-401 77 87

 

Elize Wallin

Emelie Nilsson

"Bettis"

Vi startade GKV den 1 september 2016. Idén till företaget kom när vi hjälpte bekanta att rensa i sina hem, förråd och källare. Efteråt hjälpte vi till att organisera sakerna och åkte även och inhandlade lite inredning på second hand för en valfri summa. En del av sakerna från utresningen kördes till valfri återanvändning, resten sorterades och slängdes. Där utvecklade vi vår unika tjänst Utrensning och organisering.

 

När vi tänkte på vad vi mer kan erbjuda så var 100% miljövänligt städ ett självklart val för oss. Det blir rent utan farliga kemikalier, vilket gynnar både miljön och allas vår hälsa. Med våra miljövänliga medel och städmetoder lämnar vi därför inga farliga gifter i våra kunders hem!

 

GKV är ett litet företag som håller kontinuitet. Ni som kund vet alltid vem som kommer till ert hem och det ska vara enkelt att ha en personlig kontakt med oss. Finns det saker ni undrar, vill ändra eller lägga till, är det bara att skicka iväg ett mail eller ett sms så svarar vi så snabbt vi kan.

Vi är flexibla!

Det är Ditt behov som styr hur vi arbetar!

©2016 GKV.nu webdesign MeWeb.se

Vi städar alla vardagar kl. 09.00-17.00

Våra telefontider: Vardagar kl. 08.00 - 18.00

070-401 77 87