U

Vi städar Miljövänligt i Europas grönaste stad!

070-401 77 87

Grönt städ är framtidens städ!

Vi är medlemmar i Naturskyddsföreningen och följer deras råd.

Det här är en unik tjänst i Växjö.

Den började med att hjälpa personer som av olika anledningar inte prioriterat sina hem, att rensa ut i hemmet och organisera upp sakerna.

 

Det blev lättare att hålla reda på vart allting låg och på så sätt blev det även lättare att hålla städat.

 

De flesta människor mår bättre av att ha ordning runt omkring sig, men ibland är det svårt att veta vart man ska börja! Vi hjälper dig.

Vi har under de åren vi arbetat i vården sett ett behov utav den här typen av tjänst.

Vi vet att det inte alltid är lätt att ta det första steget till hjälp.

 

Därför erbjuder vi ett gratis hembesök, där vi sitter och pratar och du får en chans att lära känna oss lite innan du väljer om du vill anlita oss. Hembesöket är inget krav på bokning.

 

Under hembesöket berättar vi mer ingående om vad vi kan hjälpa till med och tillsammans lägger vi upp en plan för hur arbetet ska gå till. Allting sker såklart på kundens villkor.

Du som kund får själv välja om du vill närvara vid utrensningen eller ej, om du väljer att inte närvara så kommer värdesaker som inte ställs fram igen att sparas för dig att gå igenom.

 

De läggs sedan i tre högar: skänka/sälja/slänga. Vi hjälps åt att få iväg sakerna, när utrensningen är klar börjar vi att organisera och städa.

 

När vi är klara får du ett städschema att följa om du så önskar och vi erbjuder också ett gratis återbesök efter en månad för att prata om hur allting går och om ytterligare tjänster önskas.

När man kommer hem efter en utrensning kan det kännas tomt och konstigt. Vi har därför lagt till en tjänst som vi märkt att många uppskattar - inredning.

Vi är flexibla!

Det är Ditt behov som styr hur vi arbetar!

©2016 GKV.nu webdesign MeWeb.se

Vi städar alla vardagar kl. 09.00-17.00

Våra telefontider: Vardagar kl. 08.00 - 18.00

070-401 77 87